Wednesday, 3 September 2014

REJUVY DI HALFEST 2014!


REJUVY DI HALFEST 2014
MIECC THE MINES

3 HINGGA 7 SEPTEMBER 2014







APA YANG MENARIK DI BOOTH REJUVY (Halfest 2014) ?

1. Single pack RM115 SAHAJA
2. Combo pack RM220 SAHAJA
3. TRIAL PACK RM45 SAHAJA

*All price ONLY available kat Halfest 2014!

SELAIN ITU, FULL CHOLESTEROL TEST hanya RM30. Keputusan dalam 5 minit sahaja.

PERCUMA Body Mass Composition Test :)





Wednesday, 9 July 2014

REJUVY SEMAKIN DIKENALI !


 REJUVY DI UTUSAN MALAYSIA


REJUVY DI MAJALAH HARMONI

DAPATKAN NASKHAH ANDA HARI INI!


APA itu REJUVY ?
Nyahtoksin dan bakar kalori serentak!
• Tiada senna/laksatif
• Tiada sakit perut
• Tiada kerap ke tandas
• 100% nutrisi semulajadi.



Adakah mengalami masalah berikut?
• Letih dan tidak bermaya
• Kurang tumpuan
• Sakit kepala
• Emosi yang tidak menentu
• Kulit kering
• Keinginan makan yang tinggi
• Perut buncit
• Angin
• Masalah penghadaman
• Alahan, masalah kulit, hidung tersumbat
• Selulit


Jika ya, penyelesaiannya adalah Rejuvy. Rejuvy mampu menyelesaikan masalah anda dan membantu anda lebih aktif.

REJUVY DAPAT MEMBANTU ANDA!
• Mempercepatkan proses pemecahan lemak
• Meningkatkan kadar metabolisma badan
• Menurunkan berat badan 
• Membuang toksin dari badan
• Mempercepatkan proses pembakaran karbohidrat
• Meningkatkan selera makan
• Mengawal penyerapan karbohidrate dan gula yang diambil.
• Meningkatkan tenaga
• Membantu proses pembuangan toxin di bahagian usus, buah pinggang dan hati
• Melancarkan proses penghadaman
• Meningkatkan kadar metabolisma badan
• Melindungi badan dari radikal bebas



KENAPA REJUVY?

• Rejuvy adalah gabungan bahan semulajadi untuk meningkatkan proses pembuangan dan pembersihan badan serta memaksimumkan metabolisma kalori dan lemak.
• Rejuvy menggunakan cara semulajadi bagi mempercepatkan proses metabolisma karbohidrat dan lemak. Gabunganhebat ini menghasilkan tindakbalas metabolik yang mempercepatkan penukaran karbohidrat kepada tenaga sekaligus meningkatkan tenaga dan membawa kepada gaya hidup yang lebih aktif dan sihat.
• Formulasi eksklusif Rejuvy sangat berkualiti tinggi dan memberi kesan yang sangat menakjubkan terutamanya dalam proses pembuangan toksin dan penurunan berat badan.
• Gabungan bahan semulajadi dalam Rejuvy membantu meningkatkan kadar metabolisma, meningkatkan tenaga dan melancarkan proses penghadaman serta memaksimakan kebolehan badan untuk membakar lebih banyak kalori.
• Rejuvy adalah program pembuangan toksin menyeluruh termasuklah hati, buah pinggang, usus dan juga kulit.



KENAPA PERLU DETOKSIFIKASI?

Setiap hari kita mengambil terlalu banyak makanan yang mengandungi lemak dan gula yang tinggi, makanan ringan dan minuman keras. Kita juga terdedah kepada bahan kimia dalam makanan yang mengandungi bahan pengawet, racun serangga, dan bahan tambahan lain. Kita juga terdedah kepada toksin melalui udara yang kita sedut, air yang kita minum, makanan yang kita makan dan barang keperluan harian serta peralatan pembersihan rumah yang lain.

Badan kita sendiri juga menghasilkan toksin akibat daripada tekanan dan pemakanan yang tidak seimbang.Kita juga terdedah kepada toksin yang terhasil secara semulajadi melalui proses metabolism iaitu radikal bebas.

Faktor-faktor ini akan melemahkan sistem pertahanan badan.Setelah beberapa lama, toksin ini akan terkumpul di dalam badan menyebabkan berlakunya gangguan kesihatan. Badan kita dicipta untuk membuang toksin secara semulajadi terutamanya melalui hati, sistem penghadaman dan buah pinggang.Walaubagaimanapun, disebabkan gaya hidup pada masa ini memberi tekanan kepada organ penting tersebut.

Bagi mengoptimumkan pembuangan toksin, kita perlu mengekalkan fungsi tiga organ tersebut dengan nutrisi yang betul. Rejuvy dirumus berasaskan prinsip pemakanan makanan tertentu bagi memastikan fungsi organ tersebut lancar.


Diet kurang kalori yang ekstrem boleh menyebabkan badan kehilangan nutrisi penting dan meletakkan badan kita dalam keadaan lapar yang menyebabkan penurunan kadar metabolisma badan.



BAGAIMANA PATUT SAYA MULAKAN?
Rejuvy diformulasikan untuk program detoksifikasi dan rejuvenasi selama 7 hari.
Untuk menyahtoksin, ambil 1 paket pagi dan 1 paket malam selama 7 hari. Sebaiknya setengah jam sebelum makan.
Ulang pengambilan Rejuvy sekurang-kurangnya sebulan sekali.
Untuk penurunan berat badan, anda boleh mengambil Rejuvy selama 2 minggu berturut-turut.
Untuk mengelakkan sembelit, ambil 1 paket sehari.
Untuk mengoptimumkan penggunaan Rejuvy, pastikan anda :
• Minum banyak air masak.
• Tidak mengambil makanan berat selepas jam 7 malam.
• Makan lebih buah-buahan dan sayur-sayuran
• Mandian menyaktoksin menggunakan garam Himalaya atau garam Epsom dapat melegakan otot and menggalakkan perpeluhan dan pengeluaran toksin.


Gabungkan Rejuvy bersama pemakanan yang sihat serta senaman yang teratur dan anda akan terkejut dengan hasilnya.




Tidak perlu berlapar.
Rejuvy sangat berkesan.
Tiada kebergantungan.

Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di:

Wednesday, 2 July 2014

PROMOSI RAMADAN


LIMITED OFFER!

Dapatkan #Rejuvy 

PERCUMA

Booklet dan shaker kuantiti terhad. 
(Siapa cepat dia dapat)

Sehingga Stok habis sahaja.

MAKA 

Cepat grab sekarang. 

Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di:



Friday, 20 June 2014

REJUVY DI UTUSAN MALAYSIA


Alhamdulillah, sesi temuramah dan memperkenalkan lagi produk Rejuvy bersama Utusan Malaysia telah selesai hari Khamis lepas. Ia bakal menemui semua dalam slot Mega tidak lama lagi. 

Jika anda masih ragu ragu dengan keberkesanan produk, anda SILAP! Rejuvy diformulasikan secara khas oleh seorang ahli farmasi bumiputera yang bertauliah.

BIARLAH GAMBAR BERBICARA ....

 




DAN ADA BERITA BAIK DARI PIHAK REJUVY <3


Kami memerlukan Rakan Niaga di seluruh Malaysia! Jom jadi antara usahawan REJUVY yang TERAWAL! Sistem pemasaran yang menarik! 

Kami Bantu:
1. Pengiklanan di majalah & akhbar
2. Pengiklanan di FB Ads
3. Group support
4. Coaching ONE2ONE
5. Product Knowledge
6. Dan banyak lagi.. 

TRICK TO LOSE WEIGHT? SERIOUSLY?

5 TRICKS TO STICK TO YOUR DIET AND LOSE THE WEIGHT FOR GOOD

1) Do Not Let Yourself Get SO HUNGRY.
Selalu simpan a healthy snack. Contoh unsalted almond/walnuts. Kekacang ini bukan sahaja menghilangkan rasa lapar tapi memastikan metabolisme badan kita tinggi.

2) Do Not Skip Meals
Breakfast adalah sangat penting. Breakfast is a kick start of your metabolisme dan membantu anda membakar kalori dengan lebih efisyen.

3) Join Online Support Group
Kita akan lebih bersemangat untuk loose weight bila tengok orang lain berjaya dan dapat motivation everyday.

4) Rewarding Yourself
When you accomplish a "mini-goal" do not over indulge yourself with sugar instead cube reward dengan cara berbeza seperti ke spa atau barang kemas atau handbag/shoes

5)Detox regularly
Detox membantu memaksimakan metabolisma badan anda. Jadi badan anda sentiasa membakar kalori pada optimum.

Hopefully these tricks dapat membantu anda!

Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:

REJUVY DAN RAMADHAN


Ada yang tanya Mcm mana nk minum rejuvy time Ramadan?
Puasa adalah salah 1 cara detox. Bagus kan. Allah suruh ummatNya detox sekali setahun. Rehatkan organ badan. Kajian pon bnyk menunjukkan puasa bagus utk kesihatan.

Tapi malangnya bila berbuka instead of makan berpada.. kita makan berlebihan. Sampai nk tidur malam pon makan lagi. Jom tahun ni kita puasa ikut sunnah yg betul.

Bagi yang nk ambil rejuvy.. boleh ambil 1x waktu sahur (ramai yg kata boleh rasa kenyang sampai petang) dan ambil lepas solat terawikh (X dak sapa nk berbuka dgn rejuvy). Minum air banyak2 ok.

Ramadhan 8 hari lagi!!

Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:

Thursday, 19 June 2014

KETAHUI FUNGSI HATI

MENJAGA KESIHATAN FUNGSI HATI

Tidak menjaga kesihatan hati dapat meningkatkan risiko obesiti, penyakit jantung, asthma yang kronik, sakit kepala, masalah pencernaan, alergi dan lain-lain penyakit.

"Hati memiliki banyak fungsi penting yang menjaga seseorang tetap sihat. Hati akan menyingkirkan bahan berbahaya dari aliran darah dan membantu mencerna makanan,"- ahli pemakanan Hermeet Suri, Ontario.

Formula Rejuvy Detoxing Made Easy dicipta untuk memberi kebaikan dan memelihara fungsi hati iaitu antara organ dalaman yang penting untuk detoksifikasi (mengeluarkan racun) dari tubuh anda.

Pengguna Rejuvy dinasihatkan menjaga beberapa perkara agar tidak sia-sia anda detoksifikasi tubuh iaitu:

1) Minum air 8 gelas atau 2 liter sehari
2) Makan sayur-sayuran berwarna lebih baik daripada sayur berwarna putih
3) Kurangkan tabiat merokok dan/atau minum alkohol
4) Amalkan basuh tangan yang betul terutama sebelum menyediakan makanan dan makan
5) Minum Rejuvy mengikut arahan (direction of use)

InsyaAllah anda akan rasa tubuh lebih baik dan sihat!



Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:
http://rejuvy.blogspot.com/2014/05/list-for-dealers-and-agents-rejuvy.html

Sunday, 8 June 2014

KEKAL BERTENAGA DENGAN REJUVY.

Bagaimana Rejuvy dapat membantu kita kekal bertenaga?

L-CARNITINE
• L-carnitine adalah asid amino yang membantu badan kita membakar lemak dan menukarkan lemak dan kalori kepada tenaga.
• Pengambilan L-carnitine mampu menurunkan berat badan.
• Kajian menunjukkan carnitine mampu menurunkan ketumpatan lemak dalam badan, meningkatkan ketumpatan otot dan mengurangkan rasa letih yang akan menyebabkan penurunan berat badan.

GRAPE SEED EXTRACT
• ekstrak biji anggur merupakan antara antioksida yang paling kuat.
• mampu meneutralkan radikal bebas yang merosakkan sel badan.
• jadi badan kita tak mudah rasa letih.

Jom Detoks!


Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:
http://rejuvy.blogspot.com/2014/05/list-for-dealers-and-agents-rejuvy.html

Sunday, 1 June 2014

KEMBUNG PERUT?

Jangan biarkan usus anda dipenuhi bakteria jahat. Bakteria jahat akan menyebabkan:

✔ Kembung perut atau angin.
✔ Sembelit
✔ Kentut berbau busuk
✔ Perut buncit

Rejuvy membantu meningkatkan dan menggalakkan pembiakan bakteria baik untuk kesihatan colon dan usus. Program detoks hanya perlu 7 hari sahaja dalam masa sebulan! Jom, Detoks & Bakar Kalori Serentak!



Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:

HOW TO LOSE WEIGHT NATURALLY?

1. Reduce intake of refined carbs.
✔ Consume complex carbs
✔ examples of complex carbs are vegetables, wholegrain breads and cereals, beans, peas, brown rice, sweet potatoes, oats, and fruits.
✔ More nutritious, Lower in calorie.
✔ Fill you up sooner.
✔ Alleviate hunger pangs thus limiting the calories you ingest.

2. Increase your physical activity.
✔ Regular excercise at least 30 mins per session 3x/week.

3. Eat more fiber.
✔ Helps to make you full.
✔ Helps bowel movement. Helping in detoxification which promotes weight loss.

4. Drink sufficient water.
✔ aim for 2L or 8 glasses per day.

5. Detox regularly.
✔ Detoxing promotes weight loss.
✔ Rejuvy provides almost 80% of your fiber requirement daily.
✔ Rejuvy contains Garnicia cambogia (HCA) - an agent that block lipogenesis (metabolic formation of fats), diminishes appetite and aids in breaksdown of faty acids.

#LailyAhmad
Founder, Pharmacist.



Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:


Wednesday, 28 May 2014

SIAPA YANG TIDAK BOLEH CONSUME REJUVY?

SIAPA YANG TIDAK BOLEH CONSUME REJUVY?

Saya bahagikan kepada 2 kategori.

1. TIDAK BOLEH AMBIL

a) Pregnant women dan kids below 12 year old. sebabnya. saya tidak ada data utk support these 2 groups. Articles yang saya baca juga tidak menyarankan penggunaan utk 2 group ini sebab tidak ada kajian yang dibuat utk group ini.

b) Pesakit yang telah totally buang hempedu (bile). Artichoke akan increase bile flow. Article tersebut tidak menyarankan penggunaan artichoke untuk pesakit ini tapi tidak diterangkan mengapa.
Memandangkan di dalam Rejuvymengandungi Artichoke jadi saya tidak sarankan penggunaan rejuvy untuk pesakit ini.
c) Pesakit dengan masalah buang pinggang especially those on dialysis. Simply because pesakit ini ada had pengambilan air sehari. Sedangkan pengambilan ‪#‎rejuvy‬ perlu diambil dengan air sekurang-kurangnya 2 L sehari.

2. CAUTION IN USE

a) Pesakit G6PD. Pesakit G6PD allergik dengan kacang parang dan ada yang allergik dengan kekacang lain juga. Memandangkan di dalam rejuvy mengandungi sejenis kacang iaitu white kidney bean jadi untuk pesakit ini berhati-dalam penggunaan rejuvy. Tidak semua pesakit G6PD allergik dengan kacang ini.

ok Happy detoxing. =D

Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:


Sunday, 25 May 2014

REJUVY UPDATE! MASIH DALAM TEMPOH PROMOSI!

Rejuvy masih harga promo! Tinggal 5 hari sahaja lagi! Grab Fast!
(Tarikh akhir promosi 31hb Mei 2014)

Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:

Friday, 23 May 2014

CARA MENGGUNAKAN PRODUK REJUVY


"Rejuvy Detoxing Made Easy"


"Detox" hanya perlu dilakukan beberapa hari sahaja dalam sebulan untuk menyingkirkan toksin dan lemak dalam badan.

Cadangan kami, ambil satu sachet rejuvy (pagi sblm sarapan atau malam sblm tidur) atau dua sachet pada waktu berkenaan. 

Detox 2 sachets = 7 hari
Detox 1 sachets = 14 hari

Atau kalau memilih nak amalkan sekotak sebulan anda boleh selangkan ikut keselesaan. 2/3 hari satu sachets. 

Rejuvy selamat dan halal. Diformulasikan oleh ahli Farmasi. Mempunyai kelulusan KKM dan dikelaskan dibawah Akta Pemakanan.


Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:

Thursday, 22 May 2014

TESTIMONI REJUVY

Antara koleksi testimoni pengguna yang berpuas hati dengan produk Rejuvy! 

TESTIMONI 1
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)



TESTIMONI 2: Senang Membuang Tanpa Rasa Sakit Perut
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)



TESTIMONI 3: Gout Attack
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)


TESTIMONI 4: Pinggang Ramping!
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)


TESTIMONI 5: Badan Lebih Ringan
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)



TESTIMONI 6: Berat Badan Turun Dalam Seminggu!
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)



Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini:


REJUVY UPDATE!

Within 2 months, #rejuvy separate seluruh malaysia. start dari utara semenanjung hingga ke sabah sarawak. dalam masa 2 bulan juga, kami masuk ke 2nd batch. Alhamdulillah. Semua yang kami rancang berjalan dengan baik. Hampir semua dealer dan agent adalah individu yang mencuba produk Rejuvy dan berpuas hati.. Jom sertai keluarga Rejuvy!

PERANCANGAN AKAN DATANG
> iklan melalui majalah
> iklan melalui akhbar tempatan
> anda dimasukkan kedalam #rejuvy fb support group untuk penerangan tentang #rejuvy
> training akan dilakukan sendiri oleh pengasas Laily Ahmad
> training fb secara percuma
> Sistem Promosi yang lebih mudah (Akan disediakan tidak lama lagi)

Jom! agent dan dealer masih dialu-alukan.



Anda dah cuba? Dapatkan produk berkualiti ini di sini: